Cloud Native

Pure cloudinfrastructuur geeft u de nodige flexibiliteit, wendbaarheid en automatisering waarmee u stappen vooruit kan maken. Zo kunnen uw ontwikkelaars zich focussen op wat echt belangrijk is; uw cloud native applicatie.

Vooruitstrevend 

De nieuwste technologie, daar gaan onze teams vroeg mee aan de slag, zodat ze klaar staat, wanneer de markt er klaar voor is. Door ons getest, klaargemaakt voor productie, makkelijk “te verbruiken”.

 

Zowel private als public Openstack, Containers, Continuous Integration & Continuous Deployment en dat alles 24/7 ondersteund door onze dedicated engineers

 

Bereikbaar

Cloud lijkt soms een synoniem voor groot, geïndustrialiseerd en onpersoonlijk. Niet bij Stuart. We staan klaar om u wegwijs te maken tijdens onze webinars of infosessies. We denken mee over hoe u uw  applicaties het best bouwt en we geven raad over welke technologie te gebruiken voor welke component van uw infrastructuur.
Bij ons op kantoor of een dag tussen uw development team.

 

Maar ook ‘s nachts, op weekends of feestdagen. Per mail of telefoon, in uw eigen taal – ook over deze nieuwe technologie.

 

API driven en geautomatiseerd 

Snelheid in ontwikkelen, snel nieuwe features in productie krijgen, dat is de kracht van cloud native. Een geïntegreerd proces van het schrijven van de code, het bouwen van de applicatie, het testen ervan en het uitrollen in verschillende omgevingen en uiteindelijk in productie, voor de eindgebruiker.

 

Dat alles kan maar door het gebruik van automatisering en het opvragen en stopzetten van cloud resources via een API.
Die API’s maken wij beschikbaar – u bent zelf in controle van uw resources en waar nodig helpen wij bij de automatisering.

istock_000088891011_full

Cloud Native in detail

Ontdek nog meer over Cloud Native

OpenStack op een kruispunt in zijn evolutie

Lees meer

Wat maakt OpenStack zo populair? Ontdek wat je met OpenStack in de cloud kan doen.

Lees meer

Stuart lanceert OpenStack in België. Registreer je hier voor een 30-day gratis trial.

Lees meer

Ontdek de nieuwe cloud trends op het Cloud forum

Lees meer

Onze klanten spreken

Mijn complimenten met de planning, technische implementatie en vooral voor de uitmuntende projectcommunicatie hierover!

David Evers, Managing Director Fleximus

We zochten naar een partij die meer doet dan enkel storage en processorkracht aanbieden. Een partner die meedenkt en begeleidt. We vertrouwen in Stuart. Hun technische kennis en bereidheid om mee in ons verhaal te stappen gaven de doorslag.

Kristof Poppe, IT-manager van Gimv

Voor ons is het direct contact zeer belangrijk. Bij sommige andere partners waren we slechts een nummer. We zochten een partner die er is wanneer een probleem zich stelt en hierop zeer snel en efficiënt kan reageren. Dat is een partner waarop ik kan vertrouwen en ook vooral ook mijn klanten.

Marcel Wayenbergh, founder & managing director van MCSC

100% beschikbaarheid is een state of mind, je moet daarmee opstaan en gaan slapen, en wij kunnen dat alleen maar door ons te laten omringen door partners die daar ook van doordrongen zijn en het aandurven om die uitdaging aan te gaan. In Stuart hebben we op dit vlak de ideale partij gevonden.

Maarten Verwaest, CEO van Limecraft